Ben jij er klaar voor?

Ik hoop dat jij net zo’n fijne vakantie hebt gehad als ik. Lekker loskomen van de dagelijkse sleur en genieten van het moment. Een ideaal moment om eens even goed stil te staan bij jouw behoeften. Ik heb de vakantie gebruikt om eens goed na te denken over het aanbod van workshops en trainingen die je als hooggevoelige echt verder gaan helpen.

Masterclass

Kies jij voor mijn Masterclass, dan praat ik je in twee uur helemaal bij over het onderwerp hooggevoeligheid. De laatste stand van wetenschappelijk onderzoek, de zin en onzin en praktische tips. Deze masterclass is bedoeld voor iedereen die meer over het onderwerp zou willen weten. 

Workshop

Heb je meer behoefte aan verdieping, dan kun je kiezen voor mijn workshop Leven met Hoogsensitiviteit. Je krijgt eerst de nodige informatie over hoogsensitiviteit, waardoor je goed op de hoogte bent van wat hoogsensitiviteit is en wat het zeker niet is. Daarnaast doen we tijdens deze workshop een aantal praktische oefeningen met elkaar waardoor je direct handvatten krijgt, om om te gaan met jouw gevoeligheid. We werken met een kleine groep van ca. 10 deelnemers.

Training

Voor de gevorderde HSP heb ik nu ook de training Aan de slag met sensitiviteit. Tijdens deze training ga je direct aan de slag met verschillende werkvormen. Je gaat een hoop leren over jezelf. Wanneer ben je over- of onderprikkeld? Welke strategieën zet je wanneer in? Waar sta jij voor en leef jij naar je kernwaarden? Wat is jouw passie, missie en talent? Maak je ten volle gebruik van jouw potentieel? Kortom, een waardevolle dag die je de nodige inzichten over jezelf gaat opleveren. Wederom met een kleine groep van maximaal 10 deelnemers.

Coaching

Naast mijn workshops en trainingen bied ik uiteraard ook individuele coaching aan. Hierbij draait het helemaal om jou. Vaak is het wel duidelijk dat je iets wilt veranderen. Alleen, waar begin je? Samen gaan we ontdekken wat jou bezielt. Vanuit vertrouwen en verbinding zal ik jou een spiegel voorhouden. Dit zodat je inzicht krijgt in jouw denk, gevoels- en gedragspatronen. Op weg naar een bewuster leven, in het hier en nu, waarvan jij de regisseur bent.

Is jouw nieuwsgierigheid gewekt? Kijk eens op mijn evenementenkalender en schrijf je in!