Wil jij jezelf 'ont-dekken'?

Ik weet wat het is om het gevoel te hebben jezelf helemaal kwijt te zijn. De een noemt het een burn-out of bore-out, de ander overspannen of gestrest. Welk naampje je het beestje geeft is mijns inziens niet zo relevant. Belangrijk is dat je antwoorden vindt op vragen als ‘Wie ben ik eigenlijk, waar sta ik voor, wat wakkert het vuur in mij aan….’ Ik heb dit pad bewandeld en weet uit ervaring hoe belangrijk het is dat je tijdens jouw zoektocht wordt omringd door de juiste mensen. In deze fase van persoonlijke ontwikkeling en heling heb je alle steun en inspiratie nodig die je kunt gebruiken. Ben jij bereid te durven dromen en denken in mogelijkheden? Dan is jouw moedige eerste stap naar een completer en gelukkiger leven gemaakt. Laat mij je reisleider zijn om samen jouw pad te ontdekken!

Wat breng ik in?

Ik zal proberen jou een spiegel voor te houden. Dit zodat jij inzicht krijgt in jouw eigen grenzen, gedragspatronen, gedachten en gevoelens. Belangrijke waarden die ik hierbij hanteer zijn vertrouwen, veiligheid, eerbied en respect voor jouw grenzen. Ingrediënten die ik verder toevoeg aan ons gesprek zijn humor, relativering en belangrijke inzichten die zijn gebaseerd op eigen ervaring en wetenschappelijke inzichten. Lees hier meer over mij.

Coaching, training, advies en workshops

Coaching

Uit eigen ervaring weet ik hoe lastig het kan zijn om veranderingen in je leven door te voeren. Vaak is het wel duidelijk dat je iets wilt veranderen. Je hebt alleen geen idee wat, hoe en wanneer. 

Samen gaan we ontdekken wat jou bezielt. Welke waarden zijn voor jou belangrijk? Hoe ga je hier vervolgens naar leven. Vanuit vertrouwen, empathie en verbinding zal ik jou een spiegel voorhouden.  Dit zodat je inzicht krijgt in jouw denk, gevoels- en gedragspatronen. Op weg naar een bewuster leven, in het hier en nu, waarvan jij de regisseur bent. Mijn werkvormen zijn sterk geïnspireerd op NLP (Neuro linguïstisch programmeren). Dit betekent kortweg dat veranderingen in denken en gedrag zijn te conditioneren en neurologisch kunnen worden verankerd in de hersenen.

Mijn rol als coach zie ik als heel bescheiden. Ik faciliteer het proces dat jij in je eigen tijd en op jouw manier hebt te doorlopen. Vooraf bepalen we samen een doelstelling zodat we voortgang kunnen bijhouden. 

Voor het behalen van dit doel ben jijzelf uiteraard het belangrijkst. Als jij jezelf durft te openen is er ruimte voor inzicht en groei. Ik ga graag met je mee op deze prachtige ontdekkingsreis.

Training, advies en lezingen

Er heerst nog zo veel onbegrip bij werkgevers over hoogsensitieve werknemers. Omgeven door een zweem van zweverigheid, terwijl de wetenschap zijn tanden inmiddels goed in dit thema heeft gezet. Hierdoor is er nu een schat aan waardevolle informatie beschikbaar gekomen. In mijn ogen een unieke kans voor werkgevers om hierop in te spelen. Je hebt nu eenmaal, of je het wil of niet, te maken met hoogsensitieve werknemers!

Uit onderzoek blijkt dat 20-30% van de mensen de eigenschap van hoogsensitiviteit heeft. Deze werknemers zijn extra gevoelig voor werksfeer en problemen in de bedrijfsvoering. Dat maakt dat ze vaak als eerste uitvallen en oververtegenwoordigd zijn in de ziekteverzuim cijfers. 

Waarom?

  • Vroegtijdige signaalfunctie dat er ‘iets’ binnen de bedrijfsvoering / bedrijfscultuur mogelijk niet in orde is. Door hier oog voor te hebben kun je verdere uitval voorkomen;
  • Stimuleren van de positieve eigenschappen die worden geassocieerd met hoogsensitiviteit, hiermee een belangrijke impuls om de bedrijfsvoering en werkomgeving te optimaliseren. Heel belangrijk bij verandermanagement. Op deze wijze ambassadeurs creërend voor de rest van de organisatie.

Workshops en Masterclasses

Kies jij voor mijn Lezing, dan praat ik je in twee uur helemaal bij over het onderwerp hooggevoeligheid. De laatste stand van wetenschappelijk onderzoek, de zin en onzin en praktische tips. Deze masterclass is bedoeld voor iedereen die meer over het onderwerp zou willen weten.

Heb je meer behoefte aan verdieping, dan kun je kiezen voor mijn workshop Leven met Hoogsensitiviteit. Je krijgt eerst de nodige informatie over hoogsensitiviteit, waardoor je goed op de hoogte bent van wat hoogsensitiviteit is en wat het zeker niet is. Daarnaast doen we tijdens deze workshop een aantal praktische oefeningen met elkaar waardoor je direct praktische handvatten krijgt. We werken met een kleine groep van ca. 10 deelnemers.

Voor de gevorderde HSP heb ik nu ook de HSP Succestraining. Tijdens deze training ga je direct aan de slag met verschillende werkvormen. Je gaat een hoop leren over jezelf. Wanneer ben je over- of onderprikkeld? Welke strategieën zet je wanneer in? Waar sta jij voor en leef jij naar je kernwaarden? Wat is jouw passie, missie en talent? Maak je ten volle gebruik van jouw potentieel? Kortom, een waardevolle dag die je de nodige inzichten over jezelf gaat opleveren. Wederom met een kleine groep van maximaal 10 deelnemers.

Is jouw nieuwsgierigheid gewekt? Kijk eens op mijn evenementenkalender en schrijf je in!               

Investering

Trainingen en lezingen

Ik werk altijd op basis van een offerte. Neem hiervoor contact me me op zodat ik een offerte op maat kan aanbieden.

Coaching

Een coachingsessie duurt 60 minuten en vindt plaats in mijn praktijkruimte of in de natuur (wandelcoaching).

Het particuliere tarief bedraagt € 87,50,- incl. BTW. Een gereduceerd tarief bij gering inkomen is mogelijk (informeer naar de mogelijkheden). Indien de kosten zakelijk kunnen worden gedeclareerd geldt een tarief van € 150,- excl. BTW. Kies je voor een HSP succestraject (basis, extra of uitgebreid) dan profiteer je van een voordeliger uurtarief. 

Voordat we een samen een coachingstraject starten vindt er natuurlijk eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek plaats. Dit om elkaar even ‘af te tasten’ en de wederzijdse verwachtingen helder te krijgen. Deze kennismaking duurt maximaal 30 minuten. Mocht je na de eerste kennismaking het coachtraject met mij willen aangaan, dan volgt het intakegesprek. Dit is gelijk de eerste sessie van het coachtraject. Het is daarom fijn, als je een afspraak voor een kennismakingsgesprek wilt maken, dat je alvast het intakeformulier download van mijn site en invult. Je kunt dit vervolgens mailen of meenemen naar het eerste gesprek.

Laat je gegevens achter in het contactformulier hieronder en ik neem snel contact met je op.

Contactformulier