Aanbod

Drijfverentest

  • Krijg inzicht in jouw drijfveren en wat je belangrijk vindt in het leven.
Populair

Coaching (trajecten)

Ben jij op zoek naar coaching?
  • Coachsessie (60 minuten)
  • Coachingtraject basis (3 sessies a 75 minuten)
  • Coachingtraject extra (5 sessies a 75 minuten)
  • Coachingtraject uitgebreid (7 sessies a 75 minuten)

Coaching

Uit eigen ervaring weet ik hoe lastig het kan zijn om veranderingen in je leven door te voeren. Vaak is het wel duidelijk dat je iets wilt veranderen. Je hebt alleen geen idee wat, hoe en wanneer. 

Samen gaan we ontdekken wat jou drijft. Welke waarden voor jou belangrijk zijn en hoe je hier vervolgens naar gaat leven. Vanuit vertrouwen en verbinding zal ik jou een spiegel voorhouden.  Dit zodat je inzicht krijgt in jouw denk, gevoels- en gedragspatronen. Op weg naar een bewuster leven, in het hier en nu, waarvan jij de regisseur bent. In mijn coaching maak ik gebruik van de volgende werkvormen:

  • Innerlijke familie (systemisch)

  • Positieve psychologie

Mijn rol als coach zie ik als heel bescheiden. Ik faciliteer het proces dat jij in je eigen tijd en op jouw manier hebt te doorlopen. Vooraf bepalen we samen een doelstelling zodat we voortgang kunnen bijhouden. 

Voor het behalen van dit doel ben jijzelf uiteraard het belangrijkst. Als jij jezelf durft te openen is er ruimte voor inzicht en groei. Ik ga graag met je mee op deze prachtige ontdekkingsreis.

Advies en trainingen

Er heerst nog zo veel onbegrip bij werkgevers over hoogsensitieve werknemers. Omgeven door een zweem van zweverigheid, terwijl de wetenschap zijn tanden inmiddels goed in dit thema heeft gezet. Hierdoor is er nu een schat aan waardevolle informatie beschikbaar gekomen. In mijn ogen een unieke kans voor werkgevers om hierop in te spelen. Je hebt nu eenmaal, of je het wil of niet, te maken met hoogsensitieve werknemers!

Uit onderzoek blijkt dat 20-30% van de mensen de eigenschap van hoogsensitiviteit heeft. Deze werknemers zijn extra gevoelig voor werksfeer en problemen in de bedrijfsvoering. Dat maakt dat ze vaak als eerste uitvallen en oververtegenwoordigd zijn in de ziekteverzuim cijfers. 

Waarom?

  • Vroegtijdige signaalfunctie dat er ‘iets’ binnen de bedrijfsvoering / bedrijfscultuur mogelijk niet in orde is. Door hier oog voor te hebben kun je verdere uitval voorkomen;
  • Stimuleren van de positieve eigenschappen die worden geassocieerd met hoogsensitiviteit, hiermee een belangrijke impuls om de bedrijfsvoering en werkomgeving te optimaliseren. Heel belangrijk bij verandermanagement. Op deze wijze ambassadeurs creërend voor de rest van de organisatie.

Workshops & lezingen

Kies jij voor mijn Lezing, dan praat ik je in twee uur helemaal bij over het onderwerp hooggevoeligheid. De laatste stand van wetenschappelijk onderzoek, de zin en onzin en praktische tips. Deze lezing is bedoeld voor iedereen die meer over het onderwerp zou willen weten.

Heb je meer behoefte aan verdieping, dan kun je kiezen voor mijn masterclass ‘Anders leren kijken naar (Hoog)gevoeligheid’. Wil je meer begrip en grip krijgen op je (hoog)gevoelige aard? Hierdoor meer zelfcompassie en zelfvertrouwen ontwikkelen? Maak kennis met jouw innerlijke familie en leer hierdoor anders kijken naar je gedrag en keuzes. Schrijf je in voor deze workshop en ontvang het boek ‘Maak kennis met je innerlijke familie’ van Arienne Klijn. We werken met een kleine groep van ca. 10 deelnemers.

Voor de gevorderde HSP heb ik nu ook de HSP Succestraining. Tijdens deze training ga je direct aan de slag met verschillende werkvormen. Je gaat een hoop leren over jezelf. Wanneer ben je over- of onderprikkeld? Welke strategieën zet je wanneer in? Waar sta jij voor en leef jij naar je kernwaarden? Wat is jouw passie, missie en talent? Maak je ten volle gebruik van jouw potentieel? Kortom, een waardevolle dag die je de nodige inzichten over jezelf gaat opleveren. Wederom met een kleine groep van maximaal 10 deelnemers.

Is jouw nieuwsgierigheid gewekt? Kijk eens op mijn evenementenkalender en schrijf je in!   

Tarieven en intake

Een coachingsessie duurt 60 minuten en vindt plaats in mijn praktijkruimte of in de natuur (Keukenhofbos).

Het particuliere tarief bedraagt € 99,- incl. BTW. Indien de kosten zakelijk kunnen worden gedeclareerd geldt een tarief van € 150,- excl. BTW. Kies je voor een coachingstraject (basis, extra of uitgebreid) dan profiteer je van een voordeliger uurtarief en langere duur (75 minuten ipv 60 minuten). 

Voordat we een samen een coachingstraject starten vindt er natuurlijk eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek plaats. Dit om elkaar even ‘af te tasten’ en de wederzijdse verwachtingen helder te krijgen. Deze kennismaking duurt maximaal 45 minuten. Mocht je na de eerste kennismaking het coachtraject met mij willen aangaan, dan volgt het intakegesprek. Dit is gelijk de eerste sessie van het coachtraject. Het is daarom fijn, als je een afspraak voor een kennismakingsgesprek wilt maken, dat je alvast het intakeformulier download van mijn site en invult. Je kunt dit vervolgens mailen of meenemen naar het eerste gesprek.

Laat je gegevens achter in het contactformulier hieronder en ik neem snel contact met je op.

Contactformulier