Guus Zijlstra Coaching
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

HSP Succestraining I

12/01/2019 @ 10:00 - 16:30

Voor wie?

Je bent (hoog)sensitief en en klaar met het zoeken naar excuses om niet het leven van je dromen te leven. Je hebt al de nodige ervaring met persoonlijke ontwikkeling en bent toe aan de volgende stap. Ben jij bereid je weerstand te laten varen en verantwoordelijkheid voor je leven te nemen?

Deze training is het resultaat van mijn eigen langdurige zoektocht naar een methode die belangrijke inzichten en ook praktische oefeningen bundelt in een krachtige 1-daagse training. De training behandelt een verscheidenheid aan onderwerpen van hoogsensitiviteit tot bijvoorbeeld de transactionele analyse.  Samen vormen ze wat mij betreft de belangrijkste ingrediënten voor een vrij en succesvol leven vol zelfvertrouwen.

De eerste stap begint bij het accepteren van wie je bent en waar je momenteel staat. Zo lang je hiermee nog in gevecht bent, verlies je veel waardevolle energie. Deze energie heb je nodig om de volgende stap te kunnen maken. Pas als je met compassie en liefde naar jezelf en de wereld om je heen kunt kijken, creëer je ruimte voor de volgende stap.

Waarschijnlijk denk je nu, dat klinkt goed, maar hoe dan?

Met een kleine groep gaan we aan de slag mbv het speciaal voor deze training ontwikkelde werkboek. Je gaat ontdekken hoe jij met jezelf omgaat en tegen de wereld aankijkt. Elk programmaonderdeel is gebaseerd op de pijlers van mijn succesmethode: Inzicht, Bewustzijn en Besluiten (IBB). Bij de training ontvang je het waardevolle werkboek, bomvol waardevolle theorie en oefeningen.

Programma

  • Kennismaking
  • Hoogsensitief, wat is het ook al weer?
  • Wie is de baas in jouw leven?
  • Jouw blik op de wereld 
  • Beperkende overtuigingen de baas (wat staat je in de weg?)
  • Zelfvertrouwen vergroten
  • Transactionele analyse en het innerlijk kind
  • Ontdek je diepste verlangens

Wat neem je mee?

Na het volgen van deze training heb jij jezelf op een dieper niveau leren kennen. Hierdoor ben je je bewust van de keuze die je altijd hebt, ongeacht de situatie, gemoedstoestand of gedachte. Goed kunnen kiezen is een voorwaarde voor een succesvol en gelukkig leven. Het leven dat je leidt is immers een gevolg van de keuzes die je maakt. Zie ik je op zaterdag 12 januari?

Maximaal 10 personen.

Nu geen € 117,95 maar tijdelijk voor € 107,95 incl. BTW

Koffie, thee en een goede lunch zijn uiteraard inbegrepen.

Locatie: Op een sfeervolle locatie (Rode zaal van de Julianakerk) in Sassenheim (gratis parkeren)

Over de trainer:

“Heel open en eerlijk, veel kennis van HSP en ook allerlei tools hoe hiermee om te gaan”

 “Vriendelijk, betrokken, veel kennis!”

“Een heel open en prettige houding, weet een gevoel van veiligheid te creëren in de groep. Weet tijdens ieders persoonlijke verhaal de juiste vragen te stellen om de ander op een dieper niveau te laten nadenken, of een andere zienswijze te onderzoeken. Geeft ruimte aan hoe de dag zich ontwikkeld, kwaliteit bieden is belangrijker dan het programma te volgen.”

Bevestig hieronder je deelname!

Totaal: € -

Door op de knop bestellen te klikken verklaar je akkoord te gaan met de algemene voorwaarden van Guus Zijlstra Coaching.

Gegevens

Datum:
12/01/2019
Tijd:
10:00 - 16:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , ,

Locatie

Rode zaal Julianakerk
Julianalaan 6
Sassenheim, Zuid-Holland 2171CZ Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Guus Zijlstra Coaching
Telefoon:
0624889834
E-mail:
info@guuszijlstra.nl
Bekijk de site van Organisator