Guus Zijlstra Coaching
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

HSP Succestraining

01/12/2018 @ 10:00 - 16:00

Voor wie?

Je bent (hoog)sensitief en en klaar met het zoeken naar excuses om niet het leven van je dromen te leven. Je hebt al de nodige ervaring met persoonlijke ontwikkeling en bent toe aan de volgende stap. Ben jij bereid je weerstand te laten varen en verantwoordelijkheid voor je leven te nemen?

Deze training is het resultaat van mijn eigen langdurige zoektocht naar een methode die belangrijke inzichten en ook praktische oefeningen bundelt in een krachtige 1-daagse training. De training behandelt een verscheidenheid aan onderwerpen van hoogsensitiviteit tot bijvoorbeeld de transactionele analyse.  Samen vormen ze wat mij betreft de belangrijkste ingrediënten voor een vrij en succesvol leven vol zelfvertrouwen.

De eerste stap begint bij het accepteren van wie je bent en waar je momenteel staat. Zo lang je hiermee nog in gevecht bent, verlies je veel waardevolle energie. Deze energie heb je nodig om de volgende stap te kunnen maken. Pas als je met compassie en liefde naar jezelf en de wereld om je heen kunt kijken, creëer je ruimte voor deze volgende stap.

Waarschijnlijk denk je nu, dat klinkt goed, maar hoe dan?

Met een kleine groep gaan we aan de slag. Ontdekken hoe jij met jezelf omgaat en tegen de wereld aankijkt. Elk programmaonderdeel is gebaseerd op de basis van mijn coaching en training, namelijk Inzicht, Bewustzijn en Besluiten (IBB). Bij de training hoort een werkboek (waarde € 34,75), bomvol waardevolle theorie en oefeningen. Ook  los te bestellen, klik op het boek hieronder om dit te bestellen.

Programma

  • Kennismaking
  • Hoogsensitief, wat betekent dat nou eigenlijk?
  • Wie is de baas in jouw leven?
  • Jouw blik op de wereld 
  • Beperkende overtuigingen de baas (wat staat je in de weg?)
  • Zelfvertrouwen vergroten
  • Energie verhogen (transactionele analyse en het innerlijk kind)
  • Ontdek je diepste verlangens

Wat neem je mee?

Na het volgen van deze training heb jij jezelf op een dieper niveau leren kennen. Hierdoor ben je je bewust van de keuze die je altijd hebt, ongeacht de situatie, gemoedstoestand of gedachte. Goed kunnen kiezen is een voorwaarde voor een succesvol en gelukkig leven. Het leven dat je leidt is immers een gevolg van de keuzes die je maakt. Zie ik je op zaterdag 1 december?

Maximaal 10 personen.

Nu geen € 117,95 maar tijdelijk voor € 97,95 incl. BTW

Koffie, thee en een goede lunch zijn uiteraard inbegrepen.

Locatie: Op een sfeervolle locatie (Rode zaal van de Julianakerk) in Sassenheim (gratis parkeren)

Bevestig hieronder je deelname!

Totaal: € -

Door op de knop bestellen te klikken verklaar je akkoord te gaan met de algemene voorwaarden van Guus Zijlstra Coaching.

Gegevens

Datum:
01/12/2018
Tijd:
10:00 - 16:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , ,

Locatie

Rode zaal Julianakerk
Julianalaan 6
Sassenheim, Zuid-Holland 2171CZ Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Guus Zijlstra Coaching
Telefoon:
0624889834
E-mail:
info@guuszijlstra.nl
Bekijk de site van Organisator