Guus Zijlstra Coaching
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lezing Janneke van Olphen: ‘Hooggevoelig in combinatie met een sterke wil’

20/06/2019 @ 19:30 - 21:30

Janneke van Olphen, psycholoog en schrijfster van de bestsellers ‘Draakje vurig’ en ‘Het hooggevoelige kind met een sterke wil’, geeft op donderdagavond 20 juni een lezing over hooggevoeligheid in combinatie met de eigenschap van sterke wil (strong-willed).

 

 

 

 

 

 

 

De term strong-willed komt uit de Verenigde Staten, maar was nog nooit aan hooggevoeligheid gekoppeld. Die koppeling maakte Janneke in 2010, mede dankzij het verhelderende model van de innerlijke familie waarmee zij werkt. Deze combinatie aan eigenschappen geeft een verklaring voor de high sensation seeker (de term die Elaine Aron gaf aan wat ze ooit het extraverte hooggevoelige kind noemde).

Tijdens deze lezing gaat Janneke uitgebreid in op het thema van hooggevoeligheid en de combinatie met de eigenschap van sterke wil bij kinderen.

Wat Janneke in mijn ogen zo bijzonder maakt is dat ze zich al 25 jaar bezig houdt met het thema van hooggevoeligheid. Inmiddels is zij een begrip op het gebied van hooggevoeligheid. Inmiddels begeleidt zij al heel wat jaren ouders in de omgang met hun hooggevoelige kind. Verder maakt zij gebruik van de methode van de innerlijke familie, een hele krachtige systemische manier van werken welke ik inmiddels ook vol dankbaarheid toepas in mijn werk.

Een lezing is mijn ogen een mooie laagdrempelige manier om kennis te maken met het werk van deze bijzondere HSP professional. Ik zou het leuk vinden als jij erbij bent! Zie ik jou op donderdagavond 20 juni in Noordwijk?

Voor wie?

Iedereen die geïnteresseerd is in het thema van hooggevoeligheid en met name voor (hooggevoelige) ouders, opvoeders en professionals die meer willen weten over hooggevoeligheid  en de eigenschap van ‘strong-willed’ bij kinderen.

Aanmeldkosten: € 17,95. Kaartjes kun je HIER bestellen, je wordt dan omgeleid naar de site van theater de Muze in Noordwijk.

Voor deze lezing zijn 120 plaatsen beschikbaar, wees er dus snel bij! De deuren gaan open om 19:15.

Locatie

De Muze
Wantveld 2
Noordwijk, Zuid 2202NS Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
071 – 364 62 26
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Guus Zijlstra Coaching
Telefoon:
0624889834
E-mail:
info@guuszijlstra.nl
Bekijk de site van Organisator