Guus Zijlstra Coaching
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

Training Ontketen je Innerlijke Kracht

22/03/2019 @ 09:30 - 16:30

Voor wie?

Heb jij het gevoel op een keerpunt in je leven te staan? Je hebt jezelf altijd goed kunnen aanpassen en wegcijferen. Aan alles voel je dat dit het moment is om voor jezelf te kiezen. Vanaf nu neem je geen genoegen meer met een bijrol maar ga je vol voor de hoofdrol. Vol verlangen naar een podium waarop jij kunt stralen! Je merkt alleen dat er ‘iets’ is dat je weerhoudt de volgende stap te zetten…

De eerste stap begint bij het accepteren van wie je bent en waar je momenteel staat. Zo lang je hiermee nog in gevecht bent, verlies je veel waardevolle energie. Deze energie heb je nodig om de volgende stap te kunnen maken. Pas als je met compassie en liefde naar jezelf en de wereld om je heen kunt kijken, creëer je ruimte voor de volgende stap.

Waarschijnlijk denk je nu, dat klinkt goed, maar hoe dan?

Met een kleine groep, waarin veiligheid en vertrouwen voorop staan, gaan we aan de slag. Deze trainingsdag bestaat uit een ochtendgedeelte waarbij het draait om kennis maken met elkaar en het delen van essentiële theorie. Het middaggedeelte staat in het teken van systemisch werk waarbij eventuele blokkades (opstellingen) in jou inzichtelijk kunnen worden gemaakt. We sluiten de middag af met het inzichtelijk maken van jouw verlangen. Elk programmaonderdeel is gebaseerd op de pijlers van mijn succesmethode: Inzicht, Bewustzijn en Besluiten (IBB). Je kunt namelijk pas iets veranderen als je je bewust bent van wat je wilt veranderen. Bij de training ontvang je het waardevolle werkboek, bomvol waardevolle theorie en oefeningen.

Programma

 • Ochtendgedeelte (hoofd)
  • Kennismaking
  • Wie is de baas in jouw leven?
  • Jouw blik op de wereld 
  • Beperkende overtuigingen de baas (wat staat je in de weg?)
  • Energie
 • Lunch
 • Middaggedeelte (hart)
  • Blokkades inzichtelijk maken via systemisch werk (opstellingen)
  • Ontdek je diepste verlangens

Over de trainers:

Guus Zijlstra, coach en trainer op het gebied van hoogsensitiviteit en persoonlijke ontwikkeling.
Petra Meiburg, (natuur)coach en trainer op het gebied van systemisch werk (opstellingen) en persoonlijke ontwikkeling.

Wat neem je mee?

Na het volgen van deze training heb jij jezelf op een dieper niveau leren kennen. Je bent je bewust van zelf saboterende strategieën en blokkades. Hierdoor ben je je bewust van de keuze die je altijd hebt, ongeacht de situatie, gemoedstoestand of gedachte. Je hebt inzicht in jouw diepste verlangens waardoor je je leven richting kunt geven. Zonder richting is het namelijk lastig keuzes maken. Herken jij je in deze tekst en neem jij geen genoegen (meer) met een bijrol? Dan zien wij je graag op vrijdag 22 maart!

Maximaal 10 personen.

Nu voor € 147,95 incl. BTW

Koffie, thee en een goede lunch zijn uiteraard inbegrepen.

Locatie: Op een sfeervolle locatie (Rode zaal van de Julianakerk) in Sassenheim (gratis parkeren)

Over de trainer:

“Heel open en eerlijk, veel kennis van HSP en ook allerlei tools hoe hiermee om te gaan”

 “Vriendelijk, betrokken, veel kennis!”

“Een heel open en prettige houding, weet een gevoel van veiligheid te creëren in de groep. Weet tijdens ieders persoonlijke verhaal de juiste vragen te stellen om de ander op een dieper niveau te laten nadenken, of een andere zienswijze te onderzoeken. Geeft ruimte aan hoe de dag zich ontwikkeld, kwaliteit bieden is belangrijker dan het programma te volgen.”

Bevestig hieronder je deelname!

Totaal: € -

Door op de knop bestellen te klikken verklaar je akkoord te gaan met de algemene voorwaarden van Guus Zijlstra Coaching.

Gegevens

Datum:
22/03/2019
Tijd:
09:30 - 16:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , , , , , ,

Locatie

Rode zaal Julianakerk
Julianalaan 6
Sassenheim, Zuid-Holland 2171CZ Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Guus Zijlstra Coaching
Telefoon:
0624889834
E-mail:
info@guuszijlstra.nl
Bekijk de site van Organisator