Guus Zijlstra Coaching
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop Anders leren kijken naar Hooggevoeligheid

06/06/2019 @ 19:30 - 22:00

Voor wie?

Heb jij een (hoog)gevoelige aard en wil je graag anders leren kijken naar deze eigenschap? Dit zodat je actief aan je zelfvertrouwen kan werken, makkelijker keuzes kan maken en ervaren dat jij – en niemand anders dan jij –  de regie heeft over jouw leven.

Hoe?

Spreekt dit je aan? Dan is deze workshop zeker iets voor jou. Via het model van de innerlijke familie laat ik je kennismaken met jouw innerlijke familie. Wie zijn ze, waar staan ze voor, hoe (h)erken je ze in taal, gedachten en non-verbale communicatie? Zowel in ons hoofd als in ons gedrag spreken onze innerlijke familieleden zich de hele dag uit. Vaak zijn we ons niet eens bewust van deze innerlijke gesprekken. Laat staan dat we (h)erkennen wie van onze innerlijke familie er aan het woord is.

Bewustwording van onze innerlijke familie leidt tot begrip. Begrip over hoe we denken, hoe we ons voelen en welke invloed we hierop hebben. De eerste stap naar zelfcompassie. Vervolgens laat ik je zien hoe je je hiermee richting kunt geven aan het verbinden met jezelf maar ook met anderen. Van begrip naar grip.

Wat neem je mee?

Na het volgen van deze workshop weet je wat het model van de innerlijke familie inhoudt. Je hebt kennis gemaakt met jouw innerlijke familie en weet hoe je de afzonderlijke innerlijke familieleden kunt herkennen. Hierbij kun je de kennis en toepassingen van het model inzetten om te werken aan jouw zelfvertrouwen en de waarden die voor jou belangrijk zijn. Dit om je beter te leren kiezen zodat je regie over je leven leert pakken. Wetende dat het leven dat je leidt het gevolg is van de keuzes die je maakt. Verder krijg je tools in handen die je helpen stress beter te kunnen hanteren en reguleren.

Bij de aanmelding voor deze workshop ontvang je het boek ‘Maak kennis met je innerlijke familie‘ van Arienne Klijn.

 

 

 

 

 

 

 

 

Maximaal 10 personen. Aanmeldkosten: € 57,95 incl. BTW (inclusief boek).

Inloop vanaf 19:15, start 19:30 tot 22:00. Koffie en thee zijn inbegrepen.

Locatie: Op een sfeervolle locatie (Rode zaal van de Julianakerk) in Sassenheim (gratis parkeren)

Over de trainer:

“Heel open en eerlijk, veel kennis van HSP en ook allerlei tools hoe hiermee om te gaan”

 “Vriendelijk, betrokken, veel kennis!”

“Een heel open en prettige houding, weet een gevoel van veiligheid te creëren in de groep. Weet tijdens ieders persoonlijke verhaal de juiste vragen te stellen om de ander op een dieper niveau te laten nadenken, of een andere zienswijze te onderzoeken. Geeft ruimte aan hoe de dag zich ontwikkeld, kwaliteit bieden is belangrijker dan het programma te volgen.”

Bevestig hieronder je deelname!

Totaal: € -

Door op de knop bestellen te klikken verklaar je akkoord te gaan met de algemene voorwaarden van Guus Zijlstra Coaching.

Locatie

Rode zaal Julianakerk
Julianalaan 6
Sassenheim, Zuid-Holland 2171CZ Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Guus Zijlstra Coaching
Telefoon:
0624889834
E-mail:
info@guuszijlstra.nl
Bekijk de site van Organisator