Guus Zijlstra Coaching
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop ‘Hart voor jezelf’

30/09/2021 @ 20:00 - 22:00

Voor wie?

Je bent het proces van persoonlijke ontwikkeling aangegaan. Toch blijft die onrust en het gevoel van onzekerheid. Je vraagt je dikwijls af of dit het nou is…zit je wel op de juiste plek? Je wilt meer focus aanbrengen in  je leven, maar hoe dan? Je vindt het lastig om echt te voelen en hierop af te stemmen. Altijd weer dat malende en piekerende hoofd. Ondertussen ben je een kei in jezelf afwijzen, het is nooit goed genoeg.

Crisis

Als de afgelopen periode ergens goed voor is geweest dan is het wel dat ze ons voldoende ruimte heeft gegeven voor zelfreflectie. Dikke kans dat je aardig wat weerstand bij jezelf bent tegengekomen. Wie ben je als je gedwongen wordt terug te vallen op jezelf. Waar sta je voor, wat drijft jou en hoeveel tijd was je stiekem eigenlijk bezig met ‘pleasegedrag’? Zie deze crisis als moment om jezelf verder te ontwikkelen en verantwoordelijkheid te nemen voor je leven. Uit je hoofd en naar je hart. Het is belangrijk en essentieel dat je in dit proces aansluit op jouw unieke bron(energie). Veel mensen verliezen deze aansluiting als ze volwassen zijn, met als gevolg dat ze keuzes maken die ze brengen op een plek waar ze niet willen zijn. Wil jij graag authentiek zijn en leven vanuit jouw unieke bron(energie)? Dan is deze workshop zeker iets voor jou!

Hoe?

Heb ik inmiddels je aandacht? Mooi, deze workshop leert je een begin te maken met de transitie van denken naar voelen. Hoe kom je meer uit je hoofd en maak je verbinding met jouw bron(energie)? Met behulp van theorie en een aantal oefeningen laat ik je kennismaken met de kunst van voelen en luisteren naar je lichaam.

Ik geloof dat alles wat je dient te weten al in jou aanwezig is. Stel je eens voor dat je toegang krijgt tot jouw oneindige en wijze bron. Wellicht weet je nog hoe je als kind speelde en hoe je moeiteloos kon opgaan in het moment. Door jouw innerlijk kind te omarmen krijg je weer toegang tot jouw essentie en bron(energie). Energie die je helpt keuzes te maken die jouw dienen en je brengen naar daar waar je ‘hoort’ te zijn.

Welke onderwerpen komen aan bod?

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Uit je hoofd!
  • De innerlijke familie
  • Jouw ‘solid ground’
  • Heling van oude wonden
  • Van controle naar vertrouwen
  • De regie pakken!

Kortom, een avond vol informatie, herkenning en ruimte voor al jouw vragen.

  • Maximaal 8 personen (met inachtneming van 1,5 meter afstand).
  • Donderdagavond 30 september, 20:00 – 22:00 in Sassenheim
  • Inloop vanaf 19:45

Aanmeldkosten: € 39,95  incl. BTW ( Actie: 2e kaartje gratis!)
Koffie en thee zijn inbegrepen.
Locatie: Op een sfeervolle locatie (Rode zaal van de Julianakerk) in Sassenheim (gratis parkeren)

Wat eerdere deelnemers zeggen:

Michelle: “Ik heb deze kleine groep als prettig ervaren waardoor er ook interactie was waardoor we ook van elkaar konden leren”.

Tirzah: “Tijdens de masterclass wist Guus systemische theorie en herkenbare praktijkvoorbeelden zo te verbinden, dat ik vanuit verkregen inzichten de moed (her)vond om te denken vanuit mogelijkheden en zelfcompassie. Veel dank hiervoor!”

Anoniem: “Ik vond het zeker de moeite waard”

Geïnteresseerd? Bevestig hieronder je deelname!

Totaal: € -

Door op de knop bestellen te klikken verklaar je akkoord te gaan met de algemene voorwaarden van Guus Zijlstra Coaching.

Locatie

Rode zaal Julianakerk
Julianalaan 6
Sassenheim, Zuid-Holland 2171CZ Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Guus Zijlstra Coaching
Telefoon:
0624889834
E-mail:
info@guuszijlstra.nl
Bekijk de site van Organisator