Wanneer zet jij de eerste stap?

Coaching

Ben jij op zoek naar coaching of training? Ik word gedreven door oprechte interesse in wat jou beweegt en bezielt. Hierbij zie ik (hoog)gevoeligheid als een eigenschap die staat voor een vergroot bewustzijn. Geen excuus om het podium te vermijden en te leven met straalangst, maar een mogelijkheid om de wereld te veroveren en jou te laten stralen. Ik geloof in mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden. In mijn coaching maak ik dankbaar gebruik van de ‘innerlijke familie’ als krachtige systemische werkvorm. Mijn drijfverentest (klik hier) legt jouw drijfveren en behoeften bloot.

Je beseft dat jij en niemand anders de verantwoordelijkheid heeft voor jouw leven. Je wil graag iets veranderen maar je hebt geen idee waar te beginnen. Zo weerhouden beperkende overtuigingen je ervan dat je echt stappen gaat maken. Hierdoor blijf je ‘zitten’ waar je zit. Je hebt echter een sterk verlangen, om de regie over je leven te pakken!

Ik ga je zeker niet vertellen wat je moet doen. Ik geloof dat alle antwoorden in jou zitten. Door te confronteren en spiegelen leer ik je deze antwoorden uit jezelf te halen en leer jij jezelf beter kennen.  Zodat je hierdoor makkelijker keuzes kunt gaan maken die passen bij wie je bent en wat je hier te doen hebt. Noem dit jouw ‘why’, levensdoel of ‘purpose’. Nog geen idee wat je eigenlijk wil in het leven? Dan gaan we dat samen ontdekken. Ik vraag alleen jouw oprechte verwondering, motivatie en moed om samen deze reis aan te gaan!

Drie coachingstrajecten

Ik bied drie verschillende coachingstrajecten aan; ‘basis, extra en uitgebreid’. Elke traject bestaat uit een vast aantal coachsessies variërend van 3 tot 7 sessies. Het verschil tussen de varianten zit hem dus in het aantal sessies en daarmee in de intensiteit van het programma. Het volgen van een coachingstraject levert een aanzienlijk voordeel op ten opzichte van het volgen van losse coachingsessies a € 99,- per sessie. Uiteraard is het ook mogelijk om maatwerktrajecten af te spreken. Een drijfverentest en analyse kan als optie deel uitmaken van het traject. 

Testimonials

"Ik heb heel veel nieuwe inzichten verworven dankzij zijn hulp, niet alleen voor mijn privé situatie maar ook mijn beroepsomgeving. Ik beveel Guus dan ook van harte aan!"

Wouter
Coachee

Guus heeft kennis van zaken, laat je je verhaal doen, geeft je de ruimte, luistert echt naar je, vult aan en geeft tips. Je kunt jezelf zijn en eerlijk zijn.

Eveline
Coachee

"Guus houdt je een spiegel voor. Dat is confronterend maar dit maakt tegelijkertijd heel duidelijk hoe moeilijk je het soms jezelf maakt"

Wendy
Coachee