Wanneer zet jij de eerste stap?

1 op 1 coaching

Ben jij op zoek naar coaching of training? Ik word gedreven door oprechte interesse in wat jou beweegt en bezielt. Hierbij zie ik de eigenschap van hooggevoeligheid als een eigenschap die staat voor een vergroot bewustzijn. Geen excuus om het podium te vermijden en te leven met straalangst, maar een mogelijkheid om de wereld te veroveren en jou te laten stralen. Ik geloof in mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden. In mijn coaching maak ik dankbaar gebruik van de ‘innerlijke familie’ als krachtige systemische werkvorm.

Je beseft dat jij en niemand anders de verantwoordelijkheid heeft voor jouw leven. Je wil graag iets veranderen maar je hebt geen idee waar te beginnen. Zo weerhouden jouw beperkende overtuigingen je ervan dat je echt stappen gaat maken. Hierdoor blijf je ‘zitten’ waar je zit. Je hebt echter een sterk verlangen, noem het heimwee, naar jouw ware zelf! Pas als je jezelf weer hebt ‘gevonden’ kun jij weer contact maken met de wereld om je heen en de regie over je leven (her)pakken.

Kortom, ik ga je dus zeker niet vertellen wat je moet doen. Ik geloof dat alle antwoorden in jou zitten. Door te confronteren en spiegelen leer ik je deze antwoorden uit jezelf te halen en leer jij jezelf beter kennen.  Zodat je hierdoor makkelijker keuzes kunt gaan maken die passen bij wie je bent en wat je hier te doen hebt. Noem dit jouw ‘why’, levensdoel of ‘purpose’. Nog geen idee wat je eigenlijk wil in het leven? Dan gaan we dat samen ontdekken. Ik vraag alleen jouw oprechte verwondering, motivatie en moed om samen deze reis aan te gaan!

Drie coachingstrajecten

Het HSP succestraject kent drie verschillende varianten; basis, extra en uitgebreid. Elke traject bestaat uit een vast aantal coachsessies variërend van 5 tot 10 sessies. Het verschil tussen de varianten zit hem dus in het aantal sessies en daarmee in de intensiteit van het programma. Het volgen van een succestraject levert een aanzienlijk voordeel op ten opzichte van het volgen van losse coachsessies a € 87,50 per sessie. Uiteraard is het ook mogelijk om maatwerktrajecten af te spreken.

Testimonials

Guus houdt je een spiegel voor. Dat is confronterend maar dit maakt tegelijkertijd heel duidelijk hoe moeilijk je het soms jezelf maakt.

Wendy
Coachee

Guus heeft kennis van zaken, laat je je verhaal doen, geeft je de ruimte, luistert echt naar je, vult aan en geeft tips. Je kunt jezelf zijn en eerlijk zijn.

Eveline
Coachee

De HSP Succestraining

In navolging op mijn succesvolle ‘HSP Succestraject Coachingsprogramma’ heb ik ook een 1-daagse training ontwikkeld. Tijdens deze training leer je hoe je als HSP kunt ‘kiezen’ voor een succesvol leven. De eerste stap begint bij het accepteren van wie je bent en waar je momenteel staat. Zo lang je hiermee nog in gevecht bent, verlies je veel waardevolle energie. Deze energie heb je nodig om de volgende stap te kunnen maken. Pas als je met compassie en liefde naar jezelf en de wereld om je heen kunt kijken, creëer je ruimte voor deze volgende stap. Deze training wordt exclusief gegeven aan een kleine groep. Er zijn dus een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Share on linkedin