Wanneer zet jij de eerste stap?

HSP Succestraject

Ben jij (hoog)gevoelig en op zoek naar coaching of training? Het HSP Succestraject richt zich op de (hoog)gevoelige die klaar is met excuses zoeken en het lef heeft verantwoordelijkheid te nemen voor zijn of haar leven. Vrij van beperkende overtuigingen zodat jij jouw ongekende potentieel kunt inzetten bij het streven naar jouw missie.

Naast voldoende aandacht voor je sensitiviteit krijg je verschillende concrete handvatten aangereikt die je o.a. helpen bij het bewaken van je energiebalans, het stellen van grenzen en het omgaan met over- of onderprikkeling. Je leert jezelf beter kennen zodat je makkelijker keuzes kunt gaan maken die passen bij wie je bent en waar je voor staat. Nog geen idee wat je eigenlijk wil in het leven? Dan gaan we dat samen ontdekken!

Drie coachingstrajecten

Het HSP succestraject kent drie verschillende varianten; basis, extra en uitgebreid. Elke traject bestaat uit een vast aantal coachsessies variërend van 5 tot 10 sessies. Het verschil tussen de varianten zit hem dus in het aantal sessies en daarmee in de intensiteit van het programma. Het volgen van een succestraject levert een aanzienlijk voordeel op ten opzichte van het volgen van losse coachsessies a € 80,- per sessie.

Testimonials

Guus houdt je een spiegel voor. Dat is confronterend maar dit maakt tegelijkertijd heel duidelijk hoe moeilijk je het soms jezelf maakt.

Wendy
Coachee

Guus heeft kennis van zaken, laat je je verhaal doen, geeft je de ruimte, luistert echt naar je, vult aan en geeft tips. Je kunt jezelf zijn en eerlijk zijn.

Eveline
Coachee

De HSP Succestraining

In navolging op mijn succesvolle ‘HSP Succestraject Coachingsprogramma’ heb ik ook een 1-daagse training ontwikkeld. Tijdens deze training leer je hoe je als HSP kunt ‘kiezen’ voor een succesvol leven. De eerste stap begint bij het accepteren van wie je bent en waar je momenteel staat. Zo lang je hiermee nog in gevecht bent, verlies je veel waardevolle energie. Deze energie heb je nodig om de volgende stap te kunnen maken. Pas als je met compassie en liefde naar jezelf en de wereld om je heen kunt kijken, creëer je ruimte voor deze volgende stap. Deze training wordt exclusief gegeven aan een kleine groep. Er zijn dus een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.