Oproep

Oproep aan alle HSPers!

Ik ben op zoek naar HSPers die hun verhaal met mij willen delen. Ik zou je graag interviewen om zo een beter beeld te verkrijgen van ‘de HSPer’ als die er al is. Welke lasten / voordelen ervaar je als HSP, hoe lang weet je al dat je HSP bent? etc. De informatie die ik op deze wijze verzamel wil ik gebruiken in mijn coaching of training.  Voor iedereen die privé of professioneel te maken heeft met HSP.

Missie

Mijn missie is om Hoogsensitiviteit in Nederland de erkenning te geven die het verdient. Wil jij hieraan bijdragen dan ontvang ik graag je aanmelding!

Interview

Voor het interview trek ik ongeveer een uur uit. Het vindt plaats in mijn praktijk of een goede koffietent in de regio Leiden / Bollenstreek. Mocht je niet direct in de buurt wonen dan kan ik je de vragenlijst via de mail sturen. Laat dan even je mailadres achter.

Interviews of delen hiervan kunnen (op voornaam of anoniem) worden gepubliceerd op mijn site en/of social media zoals facebook. Stuur even een mail met je contactgegevens en beschikbaarheid en dan neem ik contact met je op voor een afspraak. Alvast super bedankt!

Een gedachte over “Oproep aan alle HSPers!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.