InterviewVragen

Vragen voor interview Antoine van Staveren?

Ik vind het super leuk om te melden! Binnenkort start mijn serie interviews met HSP professionals.

De spits wordt afgebeten door Antoine van Staveren. Antoine van Staveren is oprichter van Instituut EszenzZ (2003) en het EszenzZ Centre (2006) en auteur van ‘Bewust-er-zijn met hooggevoeligheid’.       

Wat Antoine in mijn ogen zo uniek maakt is dat hij hele praktische handvatten geeft om als HSPer om te gaan met je gevoeligheid. Dit zonder zweverig over te komen. Zijn aanpak en visie op dit onderwerp maken hem een autoriteit op dit gebied.

Heb jij vragen die je graag wilt stellen aan Antoine? Geef ze voor 5 februari aanstaande aan me door zodat ik deze mee kan nemen in het interview.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.