Drijfverentest

Wanneer?

Heb jij het gevoel vast te zitten in werk, relatie en/of gezondheid? Vraag je je bijvoorbeeld af, of je werk wel bij jouw drijfveren past? Of misschien ben je op zoek naar zingeving en een doel in het leven. Dan is inzicht in jouw drijfveren essentieel. Waarom? Drijfveren komen voort uit jouw initiële behoeften en wensen. Ze geven richting aan je gedrag, zorgen voor energie en laten je doen wat je doet, als je alle vrijheid hebt en geen druk van buiten voelt. 

Als je iets wilt veranderen in je leven is het belangrijk dat je keuzes maakt. Als je niet weet waar je voor staat en wat jou intrinsiek drijft is het lastig keuzes maken. Essentieel om iets te veranderen in je leven. Of het nou gaat om loopbaanvraagstukken of relaties.

De Innerlijke Drijfverentest (IFD)

De innerlijke Familie Drijfveren Test is een wetenschappelijk gevalideerde test die in samenwerking met CONSTRUCT Bedrijfspsychologie tot stand is gekomen. In totaal worden er 29 drijfveren gemeten. De online test wordt gevolgd door een analyse en adviesgesprek. Desgewenst kan een aansluitend coachtraject worden afgesproken. De test kan je veel inzichten opleveren. Waardoor het makkelijker wordt keuzes te maken.

Investering

De kosten voor een drijfverentest bedragen:

  • particulier: € 147,95 incl. btw.
  • zakelijk: € 217,- ex. btw

Voor dit bedrag krijg je:

  • toegang tot de online drijfverentest
  • een uitgebreide rapportage met jouw resultaten
  • een analyse en adviesgesprek (60 min.)

Een vervolg in de vorm van aansluitende coaching behoort uiteraard tot de mogelijkheden.

Aanvragen drijfverentest

Ben je geïnteresseerd in de drijfverentest? Maak een afspraak of vraag om nadere informatie.